Midtre Gauldal folkebibliotek

Eltefritt grytebrød
Huskelisten er tom
Vis
Forfatter
Tittel
  • Eltefritt grytebrød
Medansvarlig
Språk
  • Språk: Norsk (Bokmål)
Hylleplassering
  • 641.815 S
Klassifikasjon
Emne
År
  • 2016
Noter
  • Grytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær. Har register
ISBN
  • 978-82-02-50293-5
Tilgjengelige
  • 1/1
Venteliste
  • 0 (0)
*00001532 am  2200301   4500
*00145852
*008                      a          00nob 2
*015  $a0459381$bBIBBI
*019  $bl
*020  $a978-82-02-50293-5$bib.$cNkr 299.00
*035  $a0459381
*035  $a269987
*041  $hdan
*08201$a641.815$zh$223/nor
*090  $bq$c641.81$dS
*096  $a641.815 S
*100 0$aSkaarup, Kirsten$jd.$wSkårup, Kirsten
*24014$aDet æltefri grydebrød$wæltefri grydebrød
*24510$aEltefritt grytebrød$ctekst og foto Kirsten Skaarup ; oversatt og tilrettelagt for norske forhold av Erik Røed
*260  $a[Oslo]$bCappelen Damm$c2016
*300  $a119 s.$bkol. ill.
*505  $aHar register
*520  $aGrytebrødmetoden er en enkel måte å bake brød på. Deigen skal ikke eltes, bare røres sammen. Grytebrød har lang hevetid og steking på høy temperatur i en glovarm gryte med lokk. Da får deigen mulighet til å heve før den sprø skorpen dannes. I denne boken finner du oppskrifter på mange typer brød: brød med fullkorn og kjerner, lyse brød, nøttebrød og krydderbrød, fruktbrød og grønnsaksbrød, rugbrød og brød som stekes uten gryte. Oppskriftene er forklart trinn-for-trinn. I tillegg er det baketips, noen oppskrifter på tilbehør og nyttig informasjon om blant annet surdeig, meltyper og gjær.
*574  $aOriginaltittel: Det æltefri grydebrød
*650 1$aGrytebrød$0matlaging$1641.81/5$2BS$9nor
*650 2$aBrødbaking$1641.81/5$2BS$9nor
*650  $2BS
*650  $2BS
*655 2$aKokebok$2BS$9nor
*700 0$aRøed, Erik$d1966-$eovers.$jn.
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her for bli den første til å gi din mening
Vis
Lukk
Send til
Eks. navnStatusForfallsdatoTilhørerSamlingHylle
Ex1Tilgjengelig Midtre Gauldal folkebibliotek 641.815 S