Forfatter
Tittel Den store airfryerkokeboka: snarveien til sprø og saftig mat
Medansvarlig
Språk
Hylleplassering
Eier Midtre Gauldal folkebibliotek
Klassifikasjon
Emne
År
Noter Lær om alle muligheter, tips og triks for mat laging i din airfryer, og få tilgang til en ny verden av herlige frokoster, middager og velfortjente festmåltider. En airfryer kan lage mer enn sunnere pommes frites. Den kan praktisk talt lage alt du måtte ha lyst på! Og det beste er at den lager mat en raskere enn i en varmluftsovn, den blir mer smakfull og minst like sunn som mat du tilbereder på andre måter. I tillegg gjør den sirkulerende varmluften i airfryeren at mat en blir sprø, samtidig som den forblir saftig og god. Her får du over 100 godt utprøvde oppskrifter, fra saftig bakt havregrøt til perfekt helstekt kylling. Eller hva med å servere nybakte bagels og sprø arme riddere på en lat lørdagsmorgen? Velkommen til bords!
ISBN
Tilgjengelige
Venteliste
*00001717nam 22002771 4500
*00167221
*008220906s2022 no ar 00nob 9
*015 $a150449180$bBokbasen AS
*019 $bl
*020 $a978-82-8437-046-0$binnbundet
*025 $a9788284370460
*040 $aBokbasen AS
*0820 $a641.5$zh$223/nor
*096 $a641.5 S
*10010$aStraume, Trude Eide$jNO$0(NO-TrBIB)1656996720510$8f
*24514$aDen store airfryerkokeboka$bsnarveien til sprø og saftig mat $cTrude Eide Straume ; fotografier av Harald Hjellum, Trude Eide Straume
*250 $a1. utgave
*260 $aStavanger$bFrisk$c[2022]
*300 $a223 sider$billustrasjoner$c26 cm
*520 $aLær om alle muligheter, tips og triks for mat laging i din airfryer, og få tilgang til en ny verden av herlige frokoster, middager og velfortjente festmåltider. En airfryer kan lage mer enn sunnere pommes frites. Den kan praktisk talt lage alt du måtte ha lyst på! Og det beste er at den lager mat en raskere enn i en varmluftsovn, den blir mer smakfull og minst like sunn som mat du tilbereder på andre måter. I tillegg gjør den sirkulerende varmluften i airfryeren at mat en blir sprø, samtidig som den forblir saftig og god. Her får du over 100 godt utprøvde oppskrifter, fra saftig bakt havregrøt til perfekt helstekt kylling. Eller hva med å servere nybakte bagels og sprø arme riddere på en lat lørdagsmorgen? Velkommen til bords!
*650 0$aMat og drikke $2Bokbasen AS$9nob
*650 0$aMat og drikke $2Bokbasen AS$9nno
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nob
*655 0$aKokebøker$2Bokbasen AS$9nno
*70010$aHjellum, Harald$d1976-$efotogr.$jNO$8m
*70010$aStraume, Trude Eide$efotogr.$jNO$0(NO-TrBIB)1656996720510$8f
*850 $aMidtre Gauldal folkebibliotek
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening